Понедельник, 13.05.2024, 19:51

театр МАСКИ

Главная | Регистрация | Вход
Приветствую Вас Гость
RSS
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Оцените наш сайт
Всего ответов: 34

Пожелания, предложения!!! - Форум


[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Test category » Test forum » Пожелания, предложения!!!
Пожелания, предложения!!!
OlgaДата: Четверг, 25.03.2010, 23:08 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Оставляйте свои идеи относительно работы сайта.
 
федотДата: Среда, 09.06.2010, 23:28 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
З початку року, а саме з січня місяця 2010 року колективом театру було здійснено :
виступ на «Святі Коляди» разом з волонтерами з Канади;виїзд у с. Берездів в дитячу школу – інтернат з виставою «Пеппі Довгапанчоха»(студія); три прем’єрних показу вистави «Дивна місіс Севідж» (доросла трупа);проведення фінальної частини «Міс Інтерлінк »( доросла трупа та студія); участь у міському конкурсі «Ми з піснею пройшли усю війну»(читці студії вибороли 1,2,3, місця);два прем’єрних показу літературно-поєтичної композиції «23 –го року народження»(студія); участь у урочистостях на Лисячій горі та святковий концерт до Дня Перемоги(студія); участь у 4-му всеукраїнському театральному фестивалі «ЛіхтАрт 2010»м.Рівнє.(доросла трупа,диплом за краще музичне оформлення.)
Колектив театру складається з дорослої трупи (15 осіб,переважно працівників ВП ХАЕС) та студії(13 осіб ,учні 9-11 класів шкіл міста).Театр відомий за межами міста Нетішин. Ми приймали участь у міжнародних фестивалях в м. Львів (2 місце);м. Коломия,м. Хмельницький (подяки ОНМЦ),м.Рівнє,м. Славута, м.Остріг. Високий рівень акторської виконавської майстерності визначався неодноразово і на місцевому рівні,про що свідчать грамоти та подяки від мера та Виконавчого комітету міської ради та публікації як в обласній, так і в місцевій пресі .Колектив два рази поспіль ставав переможцем та отримував гран-при на «Золотій масочці» у 2004-2008 роках.
Була підготовлена вистава і для участі у цьогорічному фестивалі «Золота масочка».Але, нажаль ,специфіка роботи з учнями 9-11 класів шкіл має свої особливості. Ці класи є випускними, або такими, що складають перехідні іспити. І з боку батьків не дуже вітається відвідування репетицій та інших заходів під час підготовки до іспитів. До того ж у класних керівників шкіл є свої плани роботи з класом після останнього дзвоника.
Цього річна неможливість прийняти участь у фестивалі «Золота масочка» складається з декількох причин,одна з яких - раніш започатковані непродумані строки проведення фестивалю (початок червня), адже вони співпадають з екзаменаційним процесом, який я , як керівник колективу, не можу порушувати навіть заради фестивалю. Так одна з учасниціь студії 3.06.2010 р. писала ЗНО у м. Хмельницькому, а друга готувалась до ЗНО на 04.06.2010 р. Готувались до перехідних іспитів і іньші вихованці студіі.
Але головною причиною того, що студійці не змогли(хоча дуже прагнули і були підготовленні) прийняти участь у «Золотій масочці» стало не с координованість дій з класними керівниками шкіл. Так з 03.06 по 06.06.2010 року була запланована багатоденна екскурсія класу у м. Львів. І учасники студії не змогли відмовитись від поїздки,про яку давно мріяли. Про свої наміри вони сповістили 31.05.2010. Підготувати заміну на належному,високому рівні,який відповідав би задуму вистави, за такий короткий термін не було змоги,і тому було прийнято спільне рішення,про відмову щодо участі у фестивалі. Показ вистави дорослою трупою театру також був неможливим у зв’язку з тим, що четвер(день коли проходив фестиваль) був робочим,а працюючих на ХАЕС адміністрація станції не відпускатиме з роботи без поважної причини. Мені особисто і учасникам студії прикро усвідомлювати те,що із –за обставин,яки склались у цьому році ми не змогли здобути перемоги у такому престижному фестивалі, яким є «Золота масочка». Як що є змога прислухатись до побажань учасників народного молодіжного театру-студії «Маски» і перенести строки фестивалю,або хоча б согласувати дії з освітянськими закладами ,то колектив з радістю буде приймати участь у фестивалі «Золота масочка» та інших фестивалях та конкурсах,яки проходитимуть у місті.
Лякае те,що на жодну виставу театра,на жодний захід ,якій організовував колектив театру не прийщов не один посадовець,чиновник чи депутат.Складається таке враження,що їм не цікава доля колективу з 20-ти річним стажем, не цікаво, чим живе колектив,яку допомогу потребує.Це байдуже чиновникам від культури,адже вони бачать не живих людей,а галочки від проведенних,часом нікому не потрібних заходів.Філософія нашого театру- формування смаку сучасної молоді,орєнтація на дітей та молоде покоління, як на майбутне нашої країни.Це дуже важко як що враховувати реаліїї сьогодення-фінансовий кризіс та "провали"в духовному вихованні цілого покоління батьків. Це важко, але і почесно водночас.Тому що театр -це така кафедра ,з якої можно багато сказати світові про доброту та любов. Якщо передивитись наш репертуар - халтури немає в жодній виставі.Окремий спектакль може вийти краще,або гірше-все залежить від постановки.Але відданість справі,сили які вкладаються в кожну виставу всіма учасниками колективу заслуговує хоча б на повагу з боку "батьків" міста.
 
Форум » Test category » Test forum » Пожелания, предложения!!!
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz